12. december 2017

Simultanturneringer

Simultanskak i Hvidovre C

den 14 og 21. august 2010

En af Hvidovre Skakklubs bedste spillere - Henning Jensen - spillede over to lørdage (den 14. og 21. august) simultan skak mod 35 spillere og Henning vandt 26 partier og spillede 1 remis. Henning spillede over et længere tidsrum mod 10 spillere, i det der i perioder var nogle, der overtog pladserne, så snart de blev ledige.
Af de 8 partier, Henning tabte, var de 4 mod spillere, som havde et højere ratingtal end Henning, så kun 4 partier blev tabt til spillere med samme eller lavere rating end Henning; en flot præstation.

Der var flotte præmier til alle, der havde vundet eller spillet remis eller blot havde spillet et godt parti – selv om man tabte. Præmiemodtagerne var mere end godt tilfredse med de flotte præmier i form af vin, gavekort, tasker mv., der var sponsoreret af Danske Bank, Sports Master Hvidovre C, Super Best, Rema 1000, Hvidovre C Tombola og Centerforeningen.
Der er ingen tvivl om, at med støtte fra sponsorerne, så afholder Hvidovre Skakklub fremover lignende arrangementer i Hvidovre C og måske kunne Frihedens Butikscenter også komme på tale.

Skakarrangementet var en stor succes, og Hvidovre Skakklub fik kontakt med adskillige spillere, som naturligvis blev inviteret til at komme og spille skak i Hvidovre Skakklub. Tre nye spillere er foreløbig kommet – og har tilmeldt sig vores efterårsturnering: Palle Halkier Jørgensen, Vagn Jensen og Jens Westergaard Madsen. Der var derudover flere interesserede, så der er ingen tvivl om, at når vi næste gang har et arrangement, så er der helt sikkert flere, der får lyst til at komme i klubben og se om et medlemskab er noget for dem.
Derudover har klubben fået en kontakt til aktivitetscentret i Hvidovregade, i det de er interesseret i, at nogle fra Hvidovre Skakklub kommer og spiller skak om mandagen.

Hvidovre Skakklub vil gerne have nye medlemmer, og en af måderne, hvorpå det kan lykkes, er ved, at det fra Hvidovre Avis og de lokale sponsorer gøres muligt at afvikle offentlige skakarrangementer med flotte præmier, og som Hvidovre borgerne er informeret om i god tid, inden de afvikles.

Havde du ikke mulighed for at deltage en af de to lørdage, så fortvivl ikke.Du er mere end velkommen i Hvidovre Skakklub, og det uanset spillestyrke og om du aldrig før har været medlem af en skakklub. Vi spiller fast hver tirsdag året rundt fra kl. 19.00 og derudover afholder vi på andre dage skakværksted, hvor klubbens bedste spillere gennemgår alle faser af spillet, så vi alle bliver bedre skakspillere.

Så kom og spil skak i Hvidovre Skakklub – adressen er Biblioteksvej 60 A – lige overfor HBC Hallen.

Simultanturnering Danske Bank 2009

De kom, de trak – og de tabte!
Henning Jensen, Hvidovre Skakklub, havde udfordret Hvidovres skakspillere til en dyst med brikkerne mod op til 6
modstandere ad gangen. Det skete d. 1. oktober i Hvidovrevejs Butikstorv, hvor Danske Bank havde udsat flotte præmier til de, der tog point fra Henning – eller i det mindste gav ham sved på panden.
Henning vandt 15 partier af 16 – kun en tidligere klubmester med et langt højere styrketal formåede at besejre ham. De flotte præmier blev alligevel uddelt, og fra banken var der også trøstpræmier til de øvrige deltagere; en solid mulepose.

Henning Jensen i færd med at samle sejre. Han tilstod dog, at der i flere partier "... havde været rimelige muligheder for modstanderne undervejs."
Men Henning så dem først, og det handler det jo om!

Steen Andersen får overrakt én af de flotte præmier udsat af Danske Bank